zaterdag 10 maart 2018

Het UWV

Ik heb zo’n oerangst dat het me niet gaat lukken die formulieren voor het UWV goed in te vullen. De officiele UWV-intake was al afgelopen woensdag, maar omdat ik een weekje weg was mocht ik een weekje later.

Natuurlijk ben ik bang dat ik al mijn nummers niet kan vinden. En dat er papierwerk ontbreekt. Zodat ik geen geld krijg. Dat ze me weten te ontmaskeren als een oplichter terwijl ik al zoveel jaar zo hard werk. En dat ik dat niet kan aantonen.

Ten eerste doet mijn printer het niet. Drie weken geleden was ik nog bij de Inkjet-winkel, om mijn patronen te laten bijvullen maar nu krijg ik steeds meldingen dat er geen inkt in zit, en wil dientengevolge  het 3-in-1-apparaat ook niet meer scannen. En er moeten overal moeten kopietjes van bij. Er zit wel inkt in de patroon hoor, zegt dan man van de Inkjet-winkel. Maar omdat het een hervulling is herkent uw printer hem niet als zodanig. U moet minimaal 10 seconden op de gele knop drukken. Steeds weer als hij zegt dat er geen inkt in zit. Jaja, zeg ik, maar ik geloof er geen cent van.

Drie uur verder doet de printer het weer en heb ik de 7 UWV-pagina's ingevuld en een grote stapel kopieen klaar. Dat lucht op. Ik heb er maar een onscherpe foto van gemaakt. Want wat heeft u er allemaal mee te maken.

Geen opmerkingen: