maandag 27 mei 2019

Boodschappen halen

Ik heb een zwarte ringband nodig voor het optreden van volgende week. Ik gebruik een knalroze en dat is wel leuk, maar op de Bühne staat dat niet. Dus ik naar de Read Shop in ons winkelcentrum, maar die hebben alleen lichtroze, paars en aqua mappen. Strange. Voor een zwarte map zou ik naar de Action gaan, adviseert de verkoopster. 

Met smart denk ik terug aan V&D. Ik heb het best vaak met mensen over V&D, hoe we die missen. Enfin, ik fiets nog even naar de Hema op de Straatweg: ook niet. Die Hema is gehalveerd, of ik haal ‘m door de war met de Hema aan de Middenweg in Amsterdam.

Ook heb ik een klein taakje op me genomen: een beetje maar niet al te feestelijke tafelkleedjes voor de Familiedag, want de aankleding van de door ons gehuurde feestzaal is wat karig. Nu heb ik al op internet gezocht, en daar vind ik rollen felgekleurde uni-rollen. Hardroze, lichtgroen, lime, geel, etcetera. Zou kunnen, maar die kleuren zijn wel erg fel. En eigenlijk wil ik niet alle eenvoudige boodschapjes via internet doen? Dit vraagstuk nemen we dus ook mee naar de grote Hema in de binnenstad. 

Daar is de keuze ietwat groter en scoor ik een wat slappe zwarte ringband. Niet helemaal wat ik wil, ik zie hem zo al stuk gaan tijdens ons optreden, maar ik heb tenminste wat. De afdeling feesttafellakens is hier onverwacht groot maar vooral gericht op meisjesverjaardagsfeestjes. Wij hebben maar gewoon familiedag. De denkrichting is meestal: doe-maar-gewoon-dan-doe-je-gek-genoeg. Met welke zal ik aankomen? 

Geen opmerkingen: