dinsdag 26 januari 2021

De dieren

Voorlopig kan ik niet meer mee naar Auntie, want die mag sinds de weer aangescherpte regels per dag maar één persoon op bezoek hebben. Dat vind ik wel jammer want bij Auntie is het altijd fijn. Ze is zo grappig, dankbaar en complimenteus, heerlijk. Natuurlijk kan ik wel op een andere dag alléén gaan. Naar de Rotterdamse wijk Ommoord, waar zij nu woont, is een stuk korter dan naar Vlaardingen, dat is slechts 42 minuten. Afslag Capelle aan den IJssel. 
 
Vandaag gaat mijn uitstapje dan maar naar het Julianapark. Het park is niet zo groot, dat is jammer, maar het is zo leuk dat het niet erg is om drie keer rond te gaan. Er scharrelen daar tientallen hanen rond, een stuk of vijf pauwen, nijlganzen, en op de dierenweide hertjes, alpaca’s, schapen, kalkoenen, zwijnen, en wat al niet. Er is een gratis speeltuin voor de kindjes en hun ouders. 

Ik heb er enkele jaren over gedaan, maar nu vind ik het een droombestemming. Dat komt van al die loslopende dieren die geen enkele schrik voor mensen hebben. En de beesten op de dierenweide zijn ook zo mooi.

Geen opmerkingen: