maandag 14 juni 2021

85 km

Heb mijzelf overtroffen. Ben naar Hoenderloo gefietst. Het zou 80km zijn, maar het werd 85 km, want ik reed een paar keer fout. Vorig jaar besloot ik dat het beter zou zijn om met ouderwetse gedetailleerde fietskaarten op het stuur te gaan rijden, maar dan had ik deze aanschaf moeten doen en die heb ik niet gedaan. Dus toch weer de knooppuntenaanpak gekozen. Maar de knooppuntenbordjes zijn wel eens verstopt in het gras. 

Utrecht-Groenekan-De Bilt-Soesterberg-Leusden-Barneveld-Otterlo. Van de Utrechtse Heuvelrug door de Gelderse Vallei naar de Veluwe. Weinig bankjes onderweg, weinig horeca ook. Dus als ik in Hoenderloo aankom heb ik zadelpijn, en ben ik helemaal uitgedroogd en zondoorstoofd. Mán! Maar wel trots.  

Ik had me niet gerealiseerd dat je om over de Hoge Veluwe te rijden entree voor het Nationaal Park zou moeten betalen en dat voor die 11 laatste kilometers, dus neem ik toch maar de (perfect geasfalteerde) Apeldoornseweg. En als beloning een ijsco (IJs van Co: de beste van de Veluwe) in Hoenderloo.

Geen opmerkingen: