dinsdag 13 april 2010

Porto Airport

Omdat we geen zin hadden om om half zeven in de ochtend te gaan vliegen (en dus om half drie op te moeten staan) hebben we voor lijnvluchten gekozen. Van TAP. De heenweg vlogen we over Lissabon, de terugweg gaat ineens over Porto.

De heenweg werden we bij de overstap door een transportbusje van vliegtuig A naar vliegtuig B gereden, omdat de overstaptijd zo kort was, nu moeten we vele uren stukslaan. Er is goddank gezond eten, maar verder zijn er voornamelijk winkels zoals alle vliegvelden hebben. Porto Airport is ongeveer het modernste vliegveld dat ik ooit bezocht heb. En er zijn bijna geen mensen. Er is ook overal gratis internettoegang, met veel pc's. Zo kan ik mijn blogs even fatsoeneren en kan ik alles van het werk bijlezen. En het nieuws. D66 Amsterdam. Verongelukte Polen. Er is een hoop gebeurd.

Op de site van het werk zijn het opvallendst de foto's van Hani501 van de presentatie van een boek van Arie Boomsma en Stephan Sanders over mannen en hun lichaam. Of hun torso, daar wil ik van af zijn. Erg, erg leuk.

Geen opmerkingen: