dinsdag 15 maart 2011

De interim

Sinds de Overname is Nieuwe Baas niet meer bij ons. En sinds de verhuizing terug naar Amsterdam hebben we een nieuwe Nieuwe Baas. Zij is Interim Manager. Zij moet alles opschudden en opstoten in de Vaart der Volkeren. Ik mag haar wel. Zij is heel snel en heel slim.

Vandaag begint ze met het in kaart brengen van de redactieprocessen. Vergadering van 2,5 uur. Zij denkt dat zij veel van ons vraagt, maar wij willen heel graag vertellen wat we doen en hoe we het doen en waarom we doen wat we doen. Want dat heeft al jaren niemand ons gevraagd. Wij  op onze beurt zijn al dankbaar dat ze ons überhaupt vragen wat we doen, voordat ze alles onherstelbaar gaan verbeteren. En zij zijn dankbaar dat we zoveel hebben verteld en zo enthousiast.

De Interim schat in dat de volgende vergadering waarin het verbeteren aan de orde komt geen 2,5 uur gaat duren. De Developer New Business zit er ook bij. Ook hij is enthousiast. 'Ik heb nog nooit zó diep in het redactieproces gezeten', zeggen ze. Dat zijn de mensen die de beslissingen nemen. Donderdag krijgen we de hele dag cursus van hem.

Geen opmerkingen: