woensdag 25 september 2013

De Japansen

Ben een beetje aan het frutten met de Japanse Schonen. Als er citaten bij zouden komen, hoe dan? Wat dan? Is de verzameling nu een goed begin? Ik twijfel en stuur een alarm uit naar de achterban. Willen jullie meekijken? Klopt het zo? Is het niet een beetje braaf, die concentratie op 'rust', 'stilte' en 'aandacht'. De drank heb ik er stiekem al tussen gestopt, in de vorm van een beker, die kan tenslotte ook zuiverend water bevatten, maar moet er niet ook seks in? 

Er zijn heel heel heel veel Japanse erotische prenten, waarvan de schrik je om het hart slaat vanwege de omvang en de harigheid van de geslachtsdelen. Dat past toch niet in mijn serie? Ik voel me welhaast een vies oud mannetje als ik een avond lang erotische prenten zoek op zoek naar een die wèl zou kunnen. En zonder peni en vulva's. Haar benen zo suggereren al genoeg.

Ondertussen blijken Will en Marg over onvermoede talenten te beschikken. Zij schrijven haiku's. Dat is luchtiger dan een citaat, zeggen ze. En Japans! Zij gaan nu door.

Geen opmerkingen: