vrijdag 30 mei 2014

Het Fotoboek

Ik dacht dat het maken van het Fotoboek de hele dag zou duren, maar dat valt mee, het duurt slechts drie uur. Ik heb al twee jaar geen fotoboek meer gemaakt, vanwege het fotograferen met de telefoon, maar met de Trouwdag heeft Reenske de foto's met de camera gemaakt. Vanwege toch een fotoboek. Vinnie vindt dat ik een groot zwaar boek van gemarmerd papier moet nemen, maar neen.

Geweldig leuk werk is het. De dag was al mooi maar nu wordt het echt een Momentum. Een Ding. 

Het is weer puzzelen in de Editor. Mijn fotoboeken maak ik bij Kruidvat. In  het programma zat twee jaar geleden een soort storing, herinner ik mij nu, en die zit er nog steeds, namelijk dat hij - als je eíndelijk hélemaal klaar bent - meldt dat een aantal foto's niet geüpload is en dat je lege pagina's zult aantreffen in je boek. Dat wil je niet, dus ga je de betreffende foto's nog eens uploaden en nog eens, maar hij blijft melden dat ze niet geüpload zijn. Ik herinner me nu dit ook van mijn laatste vakantiefotoboek uit Slovenië, dat ik het bestand ten lange leste toch maar wel besteld heb en dat de foto's er best in stonden. 

Ik wilde twee exemplaren bestellen, voor als we mogelijk ooit weer gaan scheiden, zou toch kunnen, maar ze kosten 40 euri elk, dus nu bestel ik er voor de zekerheid toch maar slechts één.

Geen opmerkingen: