woensdag 14 mei 2014

Save the date

Hoe is het nu eigenlijk met je boekje, vragen de mensen. Het is net zo'n vraag als 'Hoe is het nu met jullie huis?' Je voelt je nogal dom als je steeds 'ik weet het niet' moet antwoorden. Maar de uitleg over waarom ik het niet weet willen de mensen niet weten. Ze willen een datum. 

Waarom het zo lang duurt weet ik ook niet. Er spelen vast dingen die ik niet weet. Waarom die 1 mei verschijningsdatum niet gehaald wordt als je iets in december inlevert. Maar goed, ik laat het zelf ook een beetje sloffen, ik heb genoeg te doen tenslotte. Vandaag komt de laatste pdf. Ik kan er niets meer aan doen. Het bestand gaat nu naar de drukker.

De titel staat al in vele webwinkels, maar zonder plaatje. Alleen op de website van De Orgelvriend staat het plaatje wél. Dat is wel weer bijzonder voor de dochter van een organist.

Wat ik ermee wil doen qua p.r.? Interviews? Ik zie het wel als cadeautje bij de Happinez, Flow, Libelle, Margriet. Ik zie het wel in stapels bij de Bijenkorf, Bruna, Ako, en in de esoterische winkel. De redactrice wil me graag op de radio. Bij de EO. Ik klap meteen dicht, alsof ik tentamen moet doen. Ik heb toch geen verhaal hierbij?

Geen opmerkingen: