donderdag 22 mei 2014

Honeymoon

Honeymoon doen we in Oostende. Dat is in principe 3,5 uur rijden, exclusief files. In Rotterdam is echter in een tunnel iets erg gebeurd, waardoor er heel veel files staan in zuid-Holland. Wij hebben 25 km tussen Nieuwegein en  Gorkum. Maar dat geeft zoveel vertraging, dat tegen de tijd dat wij Antwerpen en Gent bereiken de roemruchte files daar inmiddels opgelost zijn.

Oostende: we hebben een groot vrolijk kleurig appartement in een Belle Epoque villa in de Belle Epoque wijk. Villa Brimborion. Zie foto. Wij wonen vier hoge trappen hoog. 

De verhuurster waarschuwt ons voor commerciële slechte restaurants en verwijst ons met klem naar de betere. We zijn echter zo laat dat bij twee van de drie geadviseerde de keuken al dicht is. Moeten we de honeymoon starten in een frietkot? Bij één  restaurant mogen we - omdat wij het zijn - toch nog één gang bestellen.

Na het eten aan zee zijn we zó moe van deze Mooiste Dag dat het kaarsje helemaal uit is. Er staan twee blauwe sofa's in het appartement waar onmiddellijk op in slaap storten.

Geen opmerkingen: