zaterdag 14 februari 2015

Ninaconinaco

Zus4 appt een tip voor een blogonderwerp: ninaconinaco. Het is in eerste instantie allemaal niet zo goed vindbaar op de iPhone, maar ik zie wel verpletterend mooie beautyfoto's van Nina voorbijkomen. Op de een of andere manier concludeer ik dat ze fotomodel is geworden voor Zara. Dat blijkt trouwens niet waar te zijn, Nina blógt.

Vorige week nog reflecteerde ik nog met Anke over de functie van blogs in een mensenleven, dat het zoveel plezier en betekenis geeft, dat het je uittilt boven de dagelijkse saaiheid uit, en dat elke blogger het zo op haar eigen wijze doet, met haar eigen thema's en hang ups. En dat je soms van alles vindt van andervrouws blogs. 

Dit blog vind ik er alleen al heel snel uitzien. Prachtig strak vormgegeven. Is dit Wordpress? Dan heb ik maar een houtjetouwtjejarennegentigblog. 

Nina ken ik nog niet zo goed, ze was pas een keer met onze Neef Kwek mee naar Amsterdam. Ik mag hem niet meer Neef Kwek noemen, dat was misschien grappig toen ze nog klein waren. Nu niet meer. Die keer in Amsterdam moesten wij allemaal auf Deutsch converseren, vanwege Nina, wat ons niet zo goed af ging als we zouden willen. Waar Neef Kwek best plezier aan beleefde, omdat wij zijn Nederlands met Prins Bernhard-accent altijd verbeteren. Zei hij. Nu kon hij óns ongebreideld verbeteren. Neef Kwek en zijn Nina studeren en wonen in Berlijn. Nina schrijft op haar blog dat ze haar saaie studentenbestaan maar eens gaat opfluffen met een blog over fashion, food en lifestyle.

En zo zie ik een prachtige negentienjarige studente zich voor jaar spiegel opmaken, gezonde ontbijtjes maken, heel fasionable sexy op de foto op Tenerife. Maakt Neef Kwek dan die modefoto's van haar? app ik aan Zus4. Wat de liefde al niet met zo'n jongen doet, denk ik. Maar volgens Zus4 was het Nina's moeder. Ik heb Nina geliked op Facebook en ga haar volgen.

Geen opmerkingen: