woensdag 11 maart 2020

De kraanvogels

De houten lijstjes uit Zweden met perspex-glas zijn gearriveerd. Nu nog passe-partouts. Tot nu toe rijd ik daarvoor naar Hornbach Nieuwegein, want die snijden ze daar zo leuk snel ter plekke. Maar ja een autorit naar Nieuwegein voor 1 passé-partoutje, is dat niet van de gekke? Maar bij een lijstenmakerij als Catch maken ze er al gauw een opdracht van een week van, of twee weken. 

Al googelend stuit ik op de Duitse firma Gerstaecker, die eigenaar blijkt te zijn van heel veel befaamde kunstenaarsbenodigdhedenwinkels waaronder de Utrechtse firma’s Swaak en Van Ginkel. Die hebben ook een uitgebreide webwinkel met  onder andere heel veel maten passe-partouts in die webwinkel.

Voor één passe-partoutje à € 3,30 moet je 11 euro verzendkosten betalen. Dat wil je niet. Kan dat niet anders, mail ik de Duitse firma. Kan ik mijn passe-partoutje niet ophalen bij Swaak? Dan kan ik milieuvriendelijk met de fiets. Ene Lucas antwoordt dat daar de ICT-afdeling hier een procedure voor bedacht heeft met een ingewikkelde kortingscode, waardoor de site geen verzendkosten rekent. Mits ik boven de 10 euro bestel. 

Maar ook bij slechts 1 passe-partoutje rekent hij de verzendkosten niet. Wat een avontuur weer. Nu kijken wanneer de passe-partoutjes bij Swaak binnenkomen, want dat vertelt de bevestigingsmail niet. 

En dit alles om de kraanvogels zelf in te lijsten en naar MeckPom te verzenden.

Geen opmerkingen: