donderdag 11 februari 2021

Afhalen

Onze staafmixer is kapot. Of laat ik zeggen: Bobby’s staafmixer. Omdat ik het niet nodig vond dat we van alles twee hadden heb ik bij het samenwonen mijn staafmixer naar de kringloop gedaan. Denk ik. Ik weet het niet meer, maar hij is nergens. Bobby had een staafmixer uit omtrent de jaren zestig. die mocht natuurlijk niet weg. Ik had 'm graag laten zien maar er zijn online geen plaatjes van. Die is nu dus kapot. Definitief kapot. 

Maar alle winkels waar je staafmixers koopt zijn al weken dicht. En ik weiger een staafmixer bij Bol.com te bestellen. Dus ik had mijn hoop gevestigd op de nieuwe afhaalservice van de Blokker sinds gisteren. Je moet online of telefonisch bestellen en dan mag je het 4 uur later halen. Maar dacht je dat dat gong? Nee hoor dat gong niet.

Een simpele staafmixer kost €12,99. Maar als je bij Blokker op de website iets bestelt onder de €15 moet je €6 portokosten betalen. Ze bieden niet afhalen in de winkel als optie aan. Dus ik denk: ik stuur een mailtje naar de Blokker in ons winkelcentrum. Dat kan niet. Dus ik denk: ik bel ze op. Niemand neemt de telefoon op. Nog een keer bellen. Weer niet. Gisteren kloeg een dame van het hoofdkantoor van Blokker in het Journaal dat de webwinkels de handel helemaal overnemen, maar ze maken het je wel onmogelijk in om een simpele staafmixer bij hen te kopen. Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen: