maandag 25 april 2022

De Stadsecoloog

Ik heb een interview met de Stadsecoloog over de dieren in het Park. Het is een enorm park waar ook wel plek is voor dieren, zonder dat die meteen lastig gevallen worden door mensen en honden en katten. Erg trots is hij op de Steenuil en de Bever in het park. En het ging ook over de vraag waarom er bijna geen verlichting is in het Park.  Dat interview had hij per e-mail gewild, want zijn agenda is zo vol dat hij geen uur kon vrijmaken. Weken geleden al. Geduld is een schone zaak. 

En dan moest er nog een foto. Daar had hij ook al geen plekje voor in zijn agenda. Half mei pas. Kan anders niet een collega of een familielid een foto van je maken, smeekte ik, maar nee, dat kon ook niet. Enfin. Vanochtend was het eindelijk zo ver en toen regende het. We hebben gewandeld door de Buitenhof op zoek naar zo wild mogelijke stukjes. Nu is hij zo blij met de foto’s dat hij ze voor zijn social media gaat gebruiken.

Laatst heb ik mijn LinkedIn weer eens bijgewerkt. Nu staat er ‘Online Content en Communicatie Máximapark’. Daarvoor had ik er ‘Storytelling’ staan. Ook zo hedendaagse term. Journalistiek is haast een ouderwets woord. Ja dit is een mooi werk waar ik trots op ben.

Geen opmerkingen: