woensdag 15 november 2017

Universal Car Holder

We gooien er gewoon weer wat apparatenstress tegenaan. Dat spreekt altijd aan. Sinds mijn Tomtom het een hafjaar geleden het van de een op andere dag begaf werk ik met de navigatie op de telefoon.  

Dan heb je ineens een Car Holder nodig. Mijn eerste Car Holder kocht ik bij MediaMarkt, vanwege dat die doorgaans veel keus hebben, maar voor goeie adviezen hoef je daar ook niet naar toe. Die verkopers kunnen alleen naar doosjes wijzen. Dat kan ik zelf ook wel. Mijn bolide (sportmodel) is nogal laag en het raam is veel platter geplaatst dan bij normale auto's. Na veel gekruk was het me uiteindelijk toch gelukt hem te bevestigen, maar de laatste weken viel hij steeds van het raam af. Dat is nogal onhandig, zeker onder het rijden, en erg stresserend, want je weet ineens de weg niet meer. En hoe kan dat? Ligt het aan de zuignap? Van de week brak het hele constructie onder/achter de zuignap af en heb ik het ding maar weggegooid. 

Maandag een nieuwe besteld bij Bol.com. Die ligt nu bij de post. Ander merk, weer zonder instructie, met een onderdeel ('With an extra airvent clip') waarvan ik niet kan bedenken wat ik daar mee moet, en waar dat moet, en of ik ook zonder kan. In het instructiefilmpje komt het de extra airvent clip niet voor. Ik vermoed dat het gaat om een bevestiging op een ventilatierooster, maar mijn uitzonderlijke bolide heeft uitzonderlijk - ronde en schuine - ventilatieroosters. Past op geen enkele manier. Dus daar hoef ik me niet mee bezig te houden.

Deze vrije woensdag ga ik invullen met het plaatsen van de nieuwe Universele Car Holder. En kalm blijven,

Geen opmerkingen: