donderdag 10 augustus 2023

Campers

Sinds Hani501 haar/hun bootvakanties documenteert op PolarSteps volg ik wat meer mensen op dat platform. Het werkt goed om te laten zien waar je allemaal langs komt en te vertellen wat je allemaal beleeft. Niet iedereen heeft de gave van fotograferen en vertellen, dat maakt nogal verschil. Maar de afgelopen maand heb ik met plezier Margs zus Hilda gevolgd die elk jaar met haar nieuwe amant lange vakanties geniet. Dit jaar reisden ze door Engeland en Schotland,  voor het eerst per camper. Het was extra leuk omdat ze diverse plaatsen bezochten in Noord Engeland en Schotland waar Bobby en ik ook geweest zijn. 

Vandaag lees ik haar laatste bijdrage van een paar dagen geleden. Ze evalueert daarin het gebruik van een camper in vergelijking tot het gebruik van een tent. In een tent blijf je langer op één plek, want het afbreken en opeten van een grote tent is een heel gedoe, maar daardoor is de vakantie wel wat rustiger. Met de Camper ga je steeds maar door en moet je ook steeds weer nieuwe campings zoeken.

Omdat onze tent zijn langste tijd gehad heeft kijken we met wat extra belangstelling naar de tenten en kampeerbusjes hier op de camping. En de parafernalia. Campers vinden we bakbeesten. Maar die busjes zijn erg charmant. Toch zie ik ze niet zo zitten, tenminste niet voor met zijn tweeën als het regent. Beetje krap.

Geen opmerkingen: