donderdag 3 augustus 2023

Silvaplana

De hele tijd zijn we bezig met de weersvoorspellingen. Alle apps voorspellen steeds wat anders. Vannacht hadden we een hele nacht regen en vanmorgen stroomde waarschijnlijk als gevolg daarvan de halve camping leeg. En toen ging de zon weer schijnen.

Gisteren hadden we besloten gezegd dat we vandaag nog een dagje in Maloja zouden blijven en wandelen, want vandaag zou de zon schijnen, en morgen dan verder. Maar ja… vannacht en morgen wordt weer veel regen voorspeld en natte kledderzooi inpakken, dat is ook niet iets om naar uit te kijken. 

Toch gaan we het zo doen. Vanavond gaan we zoveel als kan inpakken en vast in de auto doen, en dan morgen alleen de slaapspullen en de tent. En ontbijten doen er dan in het restaurant.

Dus maken we nog een laatste mooie ‘leichte’ wandeling hier en wel bij Silvaplana. Heen langs de Silvaplanersee en terug over een hoge kam, de Silvana Crest Altha. De Silvaplanersee is een hotspot voor kitesurfers. Zodra het waait gaan ze het meer op met hun kleurige vliegers. Fantastisch om te zien. 

Ik kan deze natuurcamping Maloja en omgeving aan iedereen aanbevelen.




Geen opmerkingen: