woensdag 3 september 2008

Taart!

Het is nu elke dag een beetje feest. Ook al hebben we de datum van onze verjaardag (175 jaar) een beetje naar onze hand gezet, we vieren het met verve. Nieuwe Baas (l) en Oude Baas (r) komen met taart en bloemen. De illustratie op het omslag van het verjaardagsnummer (vorige week op het nippertje gemaakt door Beeld van Hees) is ook zo vrolijk dat je bijna niet anders kan dan de hele dag Hoera Hoera te roepen. En de abonnees weten nog van niets! Zodra die dat in de bus krijgen krijgen we vast de hele dag felicitatiemailtjes.

Gisteren werd tijdens het diner de doos BB-en afgeleverd door een koerier uit Rotterdam. Veel en veel te laat. Er was onderweg tussen Den Haag en Amsterdam een ongeluk gebeurd, heel het raderwerk stond stil, en de jongeman kwam pas tegen negenen. Vinnie en ik waren zum Tode betruebt omdat de doos maar niet kwam, maar dit moment maakte alles goed.

Toch 'n beetje zenuwachtig deelden we de nummers rond, want zoveel kritische lezers aan één tafel verzameld! Maar zelfs de grootste criticaster mailt heel aardig: 'Leuk nummer!'

Geen opmerkingen: