vrijdag 21 november 2008

Natuurlijk rood haar

Je hebt 'warmkastanjerood' van de Hema, en dan wordt je haar knaloranje, wat het het afgelopen half jaar was. Een beetje té, maar ook wel weer opwekkend als je in de spiegel kijkt. Hema-haarverf is alleen niet zo goed in grijze randjes, waardoor je er op slechte dagen al gauw een beetje verroest uit ziet.

Dus toen ik vandaag toch bij de Etos was nam ik voor de efficiency gelijk maar weer eens een kleurtje van hen: en ik koos 'kastanjewarmrood'. Klinkt wel goed. Vroeger hadden ze er 'kopergoudblond', dat was helemaal mijn kleur, maar die is helaas uit de collectie genomen. Dus dan dan ga je experimenteren... Ik weet wel dat ik vorig jaar een grote fout maakte met 'chocoladebruin'. Dat bleek nagenoeg zwart. Dat was je er ook niet meer uit.

Misschien dat ik de begrippen 'warmkoperrood' en 'warmkastanjerood' door elkaar heb gehaald. Of 'kastanje' en 'koper'. Want deze kleur 'kastanje' in mijn haar ziet er heel anders uit dan de 'warmrode' kastanjes op de bodem van het bos. Anyway. Nu heb ik plotseling weer donkerbrúin haar. Onbedoeld. Het dekt wel. Dat dan weer wel. Het is helemaal zonder lichte randjes.

Geen opmerkingen: