zondag 16 november 2008

Kinderlusten

Riemer ontwikkelt zich steeds verder. Na de roze stofzuiger heeft hij nu ook een sprékende stofzuiger ('Maar die staat gelukkig bij Oma Diny') en een kindermagnetron. Daar heeft hij strategisch voor gelobbyd: 'Als ik nu een heel weekend lief ben, krijg ik dan een Kindermagnetron?' Toen is hij een heel weekend lief geweest. Leen verzuchtte op een zondagavond dankbaar: 'Riemer, wat ben jij het weekend lief geweest!' En toen zei Riemer: 'Krijg ik dan nu een kindermagnetron?'

Als hij 's morgens opstaat stopt hij zijn plastic hamburger in zijn kindermagnetron. Die draait dan een seconde of wat rond, dan gaat er een belletje af en dan pakt Riemer de hamburger en smakt er gezellig wat omheen. Je verzint het niet. Een afbeelding van het apparaat in kwestie vind ik alleen op Marktplaats.nl, maar die plaatjes zijn auteursrechtelijk beveiligd, dus niet te knipppen en te plakken. In de USA verkopen ze ook children's microwaves, die gelukkig wel te knippen en te plakken zijn. Weer mooi roze.

Vandaag arriveert Sinterklaas in Amsterdam, begreep ik gisteren, dus de Kinderlusten draaien op volle toeren. Bij Bartsmit.com is ook een roze wasmachine te koop. Wellicht ook een idee voor Riemer?

Geen opmerkingen: