vrijdag 19 februari 2010

Power Nap

Heb ik al gemeld dat ik een iPhone heb? Sinds gisteren. Dus er is weer een hele nieuwe dimensie bij gekomen in het leven. Ik liep al een jaar achter. Hele verjaardagspartijtjes gingen er over, en ik moest er het zwijgen toe doen. Want ik wachtte op een iPhone van de firma. Ondertussen zag ik deze en gene opbloeien met haar nieuwe iPhone. Ik ben niet metéén gelukkig, moet ik bekennen, want ineens weet ik niet meer hoe het telefoneren en sms-en gaat. Hoe dat moet met die (dat?) touch screen. En het is moeilijk typen, ik wist niet dat ik zulke dikke vingers heb.

Nieuwe Baas gaat dagelijks met de boemel naar Capelle. Zij heeft in de Metro van vandaag een artikel over een nieuwe App gevonden: 'Brainwave Power Nap', waarmee je onderweg tot rust kunt komen met speciale hersengolven. 'Frequenties beïnvloeden de hersengolven. Zo kun je frequenties de oren in sturen, die overeenkomen met ontspannen, slaperige en meditatieve toestanden. Heel geschikt dus voor treinreizigers, niet voor automobilisten. Je kunt instellen hoe lang je in de trein zit. Je schijnt het ook voor je werk te kunnen gebruiken, de geluiden sluiten je af van gepraat en gebel van collega's. Maar het geluid leidt niet af.'

Maar ik maak progressie. De foto van Anneke heb ik met de iPhone genomen en via de iPhone naar Bogger (BlogPress heet die App) gezonden. Ik ben al bijna een volleerde iPhoner. En dat binnen 24 uur!

Geen opmerkingen: