donderdag 12 april 2018

Vale kleuren

Mijn poepdonkergrijsbruin is de kleur die het eerste op is uit mijn bakje met 24 verfnapjes. En dan het grijs. Dan sta ik weken in dubio of ik weer een nieuwe set zal kopen of doorgaan met de doos zonder mijn lievelings-vale-kleuren. Vale kleuren geweldig. Het doosje (Talens) kost € 22.50 en ik doe er ongeveer een jaar mee. Ik kocht ze vroeger altijd bij V&D en nu V&D dicht is op internet. Vanwege dat die vale kleuren sinds vorige week op zijn werden de futen eerder deze week paars. 

Eergisteren besteld, gisteren in huis. De oude verfdoosjes met nog 22 van de 24 kleuren leg ik in het buurtbiebje. Ze zijn zo weg. Iemand die droomt van schilderen en nu de kans ziet te beginnen.

Ik kan de twee vale kleuren meteen toepassen vandaag. Het was een rare betonnen trap naar de bovenverdieping in bet restaurant die je op moest om naar het toilet te gaan. Ik was eigenlijk van plan om de buitenkant te tekenen, want die was ook bijzonder, maar op zoek naar een foto waarop het licht iets bijzonders doet stuitte ik op deze van de trap. Wel leuk om zoiets te maken. Weer een nieuwe lijn: architectuur. 

Geen opmerkingen: