donderdag 26 april 2018

Wix leren

Hani501 gaat mij Wix leren. Wix is een gratis web-editor. Ik wilde eigenlijk Wordpress leren, maar háár site is met Wix gemaakt. Dat kan ze een beetje.

Al heel lang wil ik een website voor mijn tekeningen, want ik heb alleen een blog. Maar ik heb tamelijk weinig talent voor web-editors. En als het niet lukt (en het lukt nóóit) wil ik steeds de computer uit het raam gooien. Maar onder de grenzeloos geduldige leiding van Hani501 gaat het lukken. Ik moet ervoor naar Fryslan, maar hoe erg is erg. Fryslan is wijds en prachtig.

Om te beginnen maken we eerst maar eens vier subcategorieën aan: ‘vogels’, ‘bloemen’, ‘zangeressen’ en ‘reli’. We hebben ook nog 'landschappen' en 'gebouwen'. Dan moet je leren foto’s inladen en op een aantrekkelijke wijze te groeperen. En dan goed van de ene kant naar de andere kant te linken. Terwijl ik al gauw begin te kermen: hij-doet-het-niet-ik-kan-dit-niet gaat zij gewoon door. Ze vindt het leuk, zegt ze, want ze leert er zelf ook van. Ze is te goed voor deze wereld.

Geen opmerkingen: