vrijdag 13 november 2020

Handeltje

Vorige week ontmoette ik twee mensen met een mooi model plastic mondmasker voor bij wie je dus gewoon het gezicht kunt zien. Als je ervan uitgaat de niet-medische mondkapjes ook niet echt helpen, maar misschien toch wel een beetje wel, dan  is dit masker misschien wel zo prettig en in elk geval niet zo benauwd. En ze beloven de brildragers dat de brillenglazen niet beslaan. ‘Je spuugt in elk geval niemand in het gezicht’, zei de meneer. Hij had ze bij de Sligro gekocht, niet ver van ons, normaal  een groothandel in levensmiddelen voor (horeca)bedrijven, nu ook open voor particulieren.

Dus ik naar de Sligro. Wat een aanbod aan lekkernijen. Daar moet ik Bobby gauw eens naar toe sturen. De Rewe-ervaring gewoon in Zuilen. Er is bijna niemand, want ja, de horeca is dicht. De mondmaskers komen uit China. Ze zijn bedoeld voor de horeca, kappers, winkelmedewerkers. 

En dan zit je ineens met tien (10) mondmaskers. Beetje veel. En Bobby wil er alvast géén. Dus ga ik maar een handeltje beginnen en de buren appen of ze ook een willen. En de familie in de buurt. Voor ik het weet ben ik er al vijf kwijt.

Geen opmerkingen: