vrijdag 27 november 2020

Avondje Achter het Nieuws

Voor zijn nieuwe werk moet Bobby deze week meerdere malen ‘s avonds vergaderen en daardoor dreigt hij allerhande  Forum-berichtgeving te missen waar hij zo van smult (‘Gun een linkse jongen zijn amusement.’) Of ik een tuiltje tv wil samenstellen voor als hij thuis komt.  

Maar donderdagavond hebben zowel Nieuwsuur als Op1 geen Baudet, wel Maradona en de toeslagen affaire. Wel is op het Journaal weer het nieuws dat de prominente kandidaten voor de Tweede Kamer van Forum zich teruggetrokken hebben. Je ergert je dood aan de vele minuten reclame waar je doorheen moet als je wilt terugkijken, tot ik me mijn abonnement op NL Ziet herinner. Dus kijken we maar op de iPad.

Er is dan wel geen Baudet, maar wel bij Beau een leuke RTL-politiek verslaggeefster die ik nog niet kende: Floor Bremer. Kandidaat-kamerlid Eva Vlaardingerbroek (die Tierry gisterochtend bij WNL ook afviel) blijkt Tierra’s ex te zijn. Én Beau heeft Henk Krol (voorheen 50Plus) die weer een nieuwe partij heeft gelanceerd. Lijst Henk Krol: LHK. 

Bobby, die nooit maar de commerciële zenders kijkt, behalve voetbal natuurlijk, smult nu van Beau en Krol. Beau vindt hij geen echte journalist, maar we zijn het eens: dat spottende toontje van hem is leuk. Zoals Beau gisteren zei ‘Ja maar Thierry...’ zegt hij nu steeds ‘Ja maar Hénk...’ 

Geen opmerkingen: