donderdag 25 april 2024

Wasmachine

He he, eindelijk komt de wasmachinereparateur. Het is alweer anderhalve week geleden dat er water in de lekbak stond, niet heel veel, maar toch zo een halve centimeter. Vanwege de garantie moesten we een reparateur via AEG boeken en dat kon alleen online. En hij kwam pascna anderhalve week. Sindsdien heb ik drie wassen gedraaid bij de buren. De buurvrouw vond het trouwens helemaal niet erg. 'Zo spreken we elkaar nog eens!' 

De reparateur Ramon via een bedrijf uit Oss zou komen tussen 09.41u en 13.41u. Dus kan ik niet naar de Dansconditie. Mijn klacht is lekker vaag: er is wat water gelekt. Er is geen storing geweest, constateert hij. En geen lekkage.  Er lijkt helemaal niets aan de hand. Tot hij het zeepbakje opent en er een grote klont zeeppoeder in het bakje blijkt te zitten, waar het water blijkbaar niets langs kon. En toen een andere uitweg zocht. Hoe zo'n klont ontstaat, of het aan de zeep ligt of wat dan ook, daar kan hij niets zinnigs over zeggen. bakje in de gaten houden, schoon houden, droog houden. Wie kijkt nou in het zeepbakje als zij lekkage heeft.

Hij noteert in zijn administratie dat een rubberen afsluitring bij de afvoer niet goed zat, want anders hadden we zijn bezoek - ondanks de garantie - toch moeten betalen. Nu heb ik even geen was meer, dus ik kan niet checken of de machine het echt weer doet.

Geen opmerkingen: