zaterdag 17 december 2022

Oldekerk

Dagje Oldekerk, een durp in het Westerkwartier van de provincie Groningen, vlakbij Grootegast. Toos is er een half jaar geleden naar toe verhuisd. Eerst is het de vraag of we wel zullen gaan vanwege Code Geel en Oranje vanwege de opgevroren gladde wegen, maar - zoals ik al gezegd had - het is alleen maar glad in onze eigen straat. De rest van de route is brandschoon. We gaan met de auto van Nieuwe Wilma want hoe het met de onze is is nog onduidelijk.

Toos is bedenker van de online Stille Meditatie-bijeenkomsten waar ik in Coronatijd bij kwam en sindsdien bij gebleven ben. Het afgelopen halfjaar daar te Oldekerk is Toos doorgegaan met de online bijeenkomsten. De live bijeenkomsten doet ze nu in Oldebroek. Daarom hebben Nieuwe Wilma en ik toen voor Utrecht de Stille Wandeling bedacht en georganiseerd. 

Nu praten we over hoe het verder zal met de Stille Meditatie. Haar online helpers gaan een half jaar naar Australië dus alles neemt een time out. Het is een bijzonder gezelschap, toegewijd intens goed.

Geen opmerkingen: