donderdag 27 maart 2008

Weer bij elkaar

Gisteren had ik echt geen inspiratie, behalve dat ik enorm op vakantie wilde en daar eindeloos over mekkeren, wat of u van de Dalmatische eilanden vindt als bestemming. Kroatie. Mediterrannae. Dat stukje heb ik toen maar zelfkritisch gedelete. Mijn 30 à 40 unieke lieve lezers per dag verdienen beter.

Toen ben ik gaan bestuderen waar die 30 à 40 unieke lieve lezers eigenlijk vandaan komen. U mag mij best uw IP-adres sturen, dan kan ik u beter volgen. Vooralsnog moet ik mij verlaten op vage informatie over exit- en entry-pages. Wel vond ik meer info over zoekmachinetermen.

Het meest wordt mijn blog gevonden omdat men de naam 'Everarda Slabbekoorn' in de zoekmachine intypt. Dat is de kerkorganiste waar ik ooit een plaatje van plakte. Op de twééde plaats staat, en daar schrok ik best van, was de zoekterm: 'Xandra Schutte Doeschka Meijsing weer bij elkaar'. Het idee alleen al dat in de afgelopen weken acht mensen dat in een zoekmachine ingetypt hebben!

Andere geestige zoektermen waren: 'Dominee Heleen', 'YouTube Hoofd bedekt met Wonden', 'relatie therapie Emmen', 'Purmerend onder zeespiegel', 'vrouwen met tijgerprint'. Zelf weet ik nog precies in welke stukjes die woorden stonden...

Geen opmerkingen: