woensdag 12 maart 2008

Werk en privé

Werk en privé moet men scheiden, zeker als men blogt, maar soms is dit credo niet houdbaar, want ze gaan natuurlijk allemaal kijken of ze erop staan.

Van links naar rechts: Roro7, LucieTheodora, Vinnie en Bien! Sorry Iris en Frances, dat er maar vier kaarten waren! Leuk stel zijn we toch. Sinds mijn blog over echtemannen-dingen en bloemetjes laat het onderwerp mannelijkheid Vinnie niet los. Hij wil nu hamers en tangen om zijn bureau verzamelen om de mannelijkheid van de redactie te verhogen.

Verder was er veel tegenwind vandaag. Letterlijk en figuurlijk. Maar dat hoort er bij op de dag na het Boekenbal. Letterlijk ook vandaag. Het was wel windkracht 10. Dan is Sloterdyke by bike ondoenlijk. Ik haalde de Bilderdijkstraat net, en ben toen maar op tram 12 gestapt. Vinnie was in het Westerpark drie keer van zijn fietst gewaaid en RoRo7 was maar met de taxi gekomen. De werktegenslagen moeten we vanavond nog afmaken. Terwijl het beter zou zijn om om 19 uur te gaan slapen.

Nog even over werk en privé: ik liep gisteren ook nog Hans Peters tegen het lijf en die vertelde dat hij, werkeloos als hij nu is, een dagje zichzelf had zitten googelen en mijn blog was tegengekomen. Oeps.

Geen opmerkingen: