dinsdag 3 juni 2008

Cavtat By Night

Misschien gaan ze me inhuren voor het Cavtat Promotie Team. Want ik wil graag de mensheid laten delen in het verschijnsel Cavtat By Night. Je maakt een mooie korte wandeling rond het schiereiland dat geurt van de bloemen en de naaldbomen en ondertussen gaat de zon - die gouden ploert - schaamteloos mooi onder. Waar hij ondergaat, daar ligt Dubrovnik.

Gisteren tijdens de avondwandeling langs Cavtats lovers lane verpletterd door schitterende polyfone muziek bij een restaurant tussen die prachtige kromme naaldbomen die zo in mijn verzameling Acapella op de iPod zou passen. Die categorie doet het van alle categorieen trouwens het best tijdens het strandliggen. Intermezzo, The Comedian Harmonists, The Kings Singers... Liggen luisteren is haast nog lekkerder dan liggen lezen.

Vanmiddag aan de desbetreffende ober gevraagd wat voor muziek het was, namen graag, maar hij kwam opdraven met een zelfgebrand cd-tje met het woord 'Compilatie' erop. Komt me bekend voor. Ook hier LimeWiren ze natuurlijk. Maar als we morgen in Dubrovnik op zoek gaan naar Dalmatische volksmuziek, dan vinden we het zeker, zegt hij.

Geen opmerkingen: