vrijdag 27 juni 2008

Vakantiefoto's kijken

Deze foto komt van de site PostSecret die ik ook mijn rijtje links (links) heb staan. Goeie site is dat.

Vanavond komen Broeflief en Zwager, net terug uit California (USA) hun geweldige vakantiefoto's laten zien. Hopelijk zijn ze ook geinteresseerd in de mijne uit Kroatie! Ik twijfel een beetje, want het zijn er nogal wat. Van de 600 foto's die ik schoot mochten er tot nu toe 342 echt niet weg... En binnenkort mag ik de foto's bekijken van Hani501, vers terug uit Utah (ook USA). Zij heeft er nog steeds 600. Ik vind het trouwens geen straf.

De gevolgen van de digicamera! Mensen staan tegenwoordig hun hele vakantie door foto's te maken, en als ze dat even niet doen zijn ze de resultaten op hun schermpjes aan het beoordelen. En dan die veel te vele foto's na afloop van de vakantie. Wat moet je ermee?

Leen zei erover dat een fotoboek maken bij de Hema nog de enige manier is om de vakantiefoto's behapbaar aan de familie en vrienden te tonen.

Zwager heeft als huiswerk vooraf aan hun bezoek blijkbaar mijn blog gelezen en skypet: 'Ik wil echt alle 342 foto's zien hoor! Maar dan moet jij ook die 192 van mij uit Niger bekijken en 156 uit Cambridge.'

Geen opmerkingen: