zaterdag 23 januari 2010

Relax. Het is een Altrex!

Het is allemaal heel veel en gedoe, maar aan het eind van de dag is het hele huis geverfd. Ik heb een goeie ploeg, ze vormen een wonderschoon team. Dat ik licht overspannen ben verdragen ze allemaal. Al snauw ik af en toe bij weer een goedbedoeld advies, ik bedoel het niet kwaad.

De paarse en lila glimwanden zijn vandaag gedaan met Alabastine Renovatieverf en die houdt. De lichtblauwe, lila, paarse en aqua wanden zijn nu Gamma Katoenwit, alsook alle witte wanden. Als je de verf erop smeert is het smerig beige, maar hij droogt heel vriendelijk katoenwit op.

Het huis is op sommige plekken tamelijk hoog, en op het hoogtepunt van de werkzaamheden zijn er geen trappen genoeg, dus bij de Gamma haal ik een Altrex supertrap met zeven treden, want wat heeft men op dagen als deze aan een huishoudtrapje van de Blokker met slechts vier treden. 'Relax, het is een Altrex', luidt hun slogan. We eindigen allemaal in het kleinste kamertje. Morgen gaan we met een nieuwe ploeg afverven, en met dorpels in de weer. Nu maar eerst een avond op de bank.

Geen opmerkingen: