maandag 10 oktober 2011

Wordfeud

Leen heeft me aan een nieuwe verslaving geholpen: Wordfeud. Het is Scrabble op de iPhone en je speelt met vrienden. Ik dacht: dat doe ik niet, want ik kan niet tegen mijn verlies, maar het is te laat. Ik ben al geheel en al hooked.

Blogger Tim schrijft: 'Het beste advies is om er niet aan te beginnen. Wordfeud (WF) is ronduit verslavend. Het leidt enorm af tijdens werken, koken, autorijden en andere bezigheden. Voor wie al een account heeft (uit de dagen dat we nog dachten dat Wordfeud onschadelijk voor de gezondheid was) is het leed al geschied. Dan kun je er maar beter het beste van maken.' En dat geeft hij hele goeie tips.

Het was vorige week ook op tv, hoor ik nu, bij De Wereld Draait Door. En in cafe ‘De Hete Brij’ in Zwolle is Wordfeud spelen vanaf gisteren verboden. In DWDD was er uitgebreid aandacht voor het probleem dat dit digitale scrabblespel veroorzaakt: kroegbezoekers staren allemaal naar hun schermpjes en wisselen geen mondelinge woorden meer, alleen nog maar scrabblewoorden, per telefoon.

Vooralsnog speel ik alleen met/tegen Leen en Nichtje, maar ik sta open voor nieuwe tegenspelers! Ik verlies altijd, dus het is goed voor andermans/-vrouws ego.

   


Geen opmerkingen: