woensdag 14 augustus 2013

Macedonische Televisie

Bij terugkomt in onze Villa Dihovo blijkt de Macedonische televisie op bezoek. De presentatrice en de cameraman Vormen de deelredactie Bitola, vertellen ze. Ze zenden hun materiaal door naar Skopje. Ze maken een item over Dihovo en laten de eigenares van de Villa en een aantal gasten een statement doen.  

Vooral presentatrice is weer een geweldig Balkan-personage: hooggeblondeerd, hooggehakt en diep gedecolleteerd. Ze heeft ook een interviewtechniek van lik-m'n-vestje. 'What is your name amd your surname please?'

Bobby zaagt ze door over onze reisgids en de keuzemomenten, ik word gevraagd naar mijn mening over de Macedonische groenten. Dit in verband met een eventueel toetreden van Macedonië tot de EU. Dan schijnen ze allemaal concessies met betrekking tot hun groenten te moeten doen. Ik vind de Macedonische groenten delicious, maar van de Europese regelgeving over groenten ben ik niet op de hoogte.  

Bobby werd wel een beetje afgeleid door haar te hoge hakken, haar strakke jurkje en haar diepe decolleté, geeft hij toe.

Geen opmerkingen: