maandag 26 oktober 2020

Please Like Me (2)

Vanmorgen las ik een column van de schrijfster Saskia Noort in de Linda die zich in deze coronatijden helemaal in tv-series verliest. Zij is nu verslaafd aan The Real Housewives of Beverly Hills en koppelt dat aan haar single-zijn en alleen wonen, maar samenwonenden hebben het ook hoor.

Het is wel fijn om te lezen over het thuisleven in coronatijden. Zo volg ik ook Gerbrand Bakker over hoe hij zijn dagen doorkomt met zijn huis tuin buren en hondje en sinds een tijd ook weer een man. In de Vogezen. Gerbrand heeft geen column meer in Trouw, maar zijn blog volg ik nog steeds. Hij heeft neem ik aan zijn werk als schrijver, maar daar gaat het niet over. Gerbrand en zijn man kijken samen tv, onder andere de praatprogramma’s en becommentariëren dan alles en iedereen. Niet dat ik het zo op praatprogramma’s heb, maar ze becommentariëren lijkt me erg gezellig voor af en toe.

Enfin, ik was blij met Saskia’s column. Gelukkig, ik ben niet de enige. Want ik heb nu drie dagen naar de serie ‘Please Like me’ gekeken, helemaal verslaafd, en nu is het boek uit. Het was geweldig als die mensen met hun verweven levens en al hun gedoe. Ik ga ze missen, allemaal. De serie is net zo leuk en verslavend als ‘Grace & Frankie’. Nu nog leren dat ik Dat leuk vind en dat ‘mag’ van mijzelf. Misschien heeft iemand nog een tip voor mij?

Geen opmerkingen: