vrijdag 7 mei 2021

MikMak (slot)

Ik verzin eerst allerlei karweitjes voor ik weer naar de firma MicMac hoef om mijn nieuwe laptop op te halen. Maar op een gegeven moment moet ik toch wel gaan. 

Soms valt het méé. Ik krijg gewoon een andere laptop. Het verhaal kan ik niet volgen, ze hebben van alles doorgelicht, er was niets aan de hand en ook bij de Dell-leverancier hadden ze dit probleem (trage opstart en de slaapstand waar de computer nooit meer uit ontwaakt) nog nooit aan de hand gehad. Ook daar begrepen ze er niets van. Géén idee. Oplossing: geen tijd aan besteden, geef die mevrouw onmiddellijk een nieuwe computer. Ze hebben alles er precies zo opgezet als ik het op die andere computer had staan, hij laat mij het opstarten en de slaapstand zien, no problem. Klaar.

'Waarom heten jullie eigenlijk MicMac? vraag ik snel nog even voor ik vertrek. 'Mensen associëren het met Microsoft en de Mac-computers, maar dat is het niet. Wij  doen micro- en macro-projecten. Kleinschalig en grootschalig. MicMac.' Van madame MikMak hebben ze nog nooit gehoord. 

Geen opmerkingen: