vrijdag 10 september 2021

Rivka

Rivka. Eigenlijk heb ik haar nog maar pas ontdekt. Ze presenteert altijd Studio Sport ná het voetbal. En dan doen wij net de tv uit. Maar laatst ging ik toch kijken, vanwege haar. Wat is die leuk! Zulke types zie je niet veel op tv. 

Als ik haar google blijkt ze er een paar jaar geleden nog een beetje als Dionne Stax uitgezien te hebben die helemaal niet mijn type is. Rivka is openlijk lesbisch, wat haar uiteraard nog leuker maakt. Ik had al een foto uitgezocht die het moest worden. Nu alleen nog een gaatje in het programma vinden.

Al dagen heb ik een bijna-dagprogramma. Te veel. Dit gaat niet goed. Vandaag zou ik eerst naar Rotterdam, naar een perspreview, en daarna het feest van de 5 jaar Buurttaxi. Maar ik hoef pas om 11 uur naar Rotterdam dus ik kan ook nog even een uur aan mijn Vakantie-Fotoboek Zweden werken. En ondertussen een was draaien. 

Gaat natuurlijk nú de wasmachine stuk. Wat een toestand. Handleiding doorlezen. Eerst staat er code E30 op de display, dan probeer ik de instructies  bij de code te volgen, dan komt er code E20, dan flikkert er een lampje dat-ie bezig is, dan houdt-ie op bij 55 minuten. Aan/uit. Nog een keer. De machine zit vol was en water. Zal ik een monteur bellen? Bobby wil nooit monteurs, hij wil reparaties altijd zelf proberen.

Dan maar niet naar Rotterdam, dan ga ik maar Rivka tekenen. 

Gisteren bij de Zoom-meditatiegroep was het thema 'Zien dat het goed is'. Ik vertelde in mijn subgroepje dat voor mij m'n tekeningen een uiting zijn van zien-dat-het-goed-is. En mijn blogs ook. 

Geen opmerkingen: