zaterdag 4 maart 2023

Boekwinkeltje

Ik heb nogal veel kunstboeken. De kast is al jaren vol, dus staan ze in stapels op de grond. Geen gezicht. Ik kan ze natuurlijk allemaal naar De Slegte brengen, en er een habbekrats voor krijgen en misschien doe ik dat over een poosje ook wel. Maar eerst ga ik eens Boekwinkeltjes proberen.

Mijn zojuist opgerichte boekwinkeltje heet 'Huis te Zuylen', iets anders kon ik even niet verzinnen. En nu kan ik het niet meer wijzigen. Je bent er al gauw uren zo niet dagen mee bezig om je boeken in te voeren. Ik heb een abonnement genomen voor 50 titels, maar ik vrees dat het verslavend gaat werken en dat als ik  die 50 ingevoerd heb (ik zit nu  na uren op 20) dat ik er dan nóg 50 wil. Zou er ooit iemand die boeken willen? Ik doe een prijs die lager is dan bij anderen. En ik reken als verzendkosten € 3,65 voor brievenbuspost. De maximale afmetingen daarvoor zijn 38 cm lang, 26,5 cm breed en 3,2 cm hoog. Het maximale gewicht is 2 kg.

Vandaag stuurde ik een pakje naar Zus 4 in MeckPom, twee ingelijste portretjes van Vati en Mutti, vanwege het glas in enorm veel bubbeltjesplastic gewikkeld en veel doorzichtig tape om het inpakpapier heen, en dat verzenden kost € 12. Maar dat is dan ook geen brievenbuspost. Nu maar hopen dat het heel aankomt.



Geen opmerkingen: