dinsdag 13 mei 2008

Plaats van Nietsdoen (3)

Wim de Bie is gestopt met Bieslog. Zes jaar heeft hij het nu volgehouden en ondanks dat hij er nog altijd met volle teugen van geniet heeft hij ook het gevoel dat het tijd is voor wat nieuws. Wat dan ook. Stilstaan om ruimte te maken. Weer een Plaats van Nietsdoen.

Zal hem wel missen. Ik maak gebruik van een persoonlijke iGoogle-startpagina met in het midden het laatste nieuws volgens volkskrant.nl, nrc.nl, elsevier.nl, waarmaarraar.nl en nu.nl, om onmiddellijk op de hoogte te zijn van natuurrampen, voetbalnieuws en van wat Wilders en Verdonk nu weer uitgekraamd hebben, en rechts mijn vakbladen om ook daar geen noviteit te missen.

Maar linksboven heb ik altijd de commentaren van De Bie en Fokke & Sukke voor hun bijzondere observaties en commentaren. Jammer dat we Bieslog nu moeten missen, die combinatie van landelijk en internationaal nieuws, zijn hoogsteigen stokpaardjes en af en toe ook persoonlijk gemiezemuis. Plus de reacties van andere lezers. Ik voel(de) me verwant en verbonden met Bie's wereld en achterban.

Geen idee of het treurig voor hem is dat hij stopt, maar toch maar een stukje piano voor Bie: 'Blue Day'.

De Volkskrant over het stoppen van Bieslog

Geen opmerkingen: