maandag 8 maart 2010

Avond van het Boek

Lucie Theodora in weer een feestjurk. Ik twijfel enorm. Het staat wel, het kan wel, maar toch voel ik me net een trans, een travestiet. Ofzo. Wel heel schattig gefotografeerd zo in de nieuwe spiegel van de nieuwe slaapkamerkast. Morgen maar met tram 7 naar het Leidseplein en dan met de taxi terug. In zo'n jurk kun je toch niet op je stoere fiets?

Heb om er een beetje in te komen de hele avond gekeken naar de Avond van het Boek (NPS), quizzen met schrijvers. Ook zoiets. En Femke H. en Elsbeth E. als jury. Hoe breng je literatuur aan de (gewone) man? Aan de massa? Geniet de 'gewone man' van dit soort quizzen? Want afgezien van Heleen van Royen en Joost Zwagerman zijn deze schrijvers nauwelijks BN-ers. Als ze het al zijn dan in zeer kleine kring. Boekenbal-kringen. Conny Braam, Thomas Verbogt, Robert Vuijsje, Franca Treur, Tom Naegels en Yasmine Allas. Ze lopen daar morgen ongedtwijfeld allemaal rond.

Mijn voormalige grachtengordelkapper meende dat ik heel goed Vivienne Westwood als rolmodel zou kunnen nemen. Niet alleen voor de haarkleur, maar als algemeen rolmodel. In dat kader kloppen jurk & outfit wel.

- Posted using BlogPress from my iPhone

Geen opmerkingen: