zaterdag 9 augustus 2014

Douchen op de camping

Als je kampeert zijn heel veel 'gewone' dagelijkse verzorgingsdingen ineens een grote luxe. Je staat in de rij om te douchen en je staat in de rij om af te wassen. want zijn dlechts drie damesdouches en vier afwaswasbakken. In Normans Bay was het douchen tot mijn genoegen gratis. Mijn ervaringen in Zweden met digipasjes op de camping die het niet goed deden maakten me erg tégen kamperen. Daar kwam je elke keer natuurlijk pas achter als je je al helemaal uitgekleed had... 

Wegens die wachtrijen heb ik in Normans Bay het douchen maar overgeslagen. Er waren goede individuele washokjes waar altijd plek was. 

Op de camping van Uplyme waar we nu staan zijn die niet. Er is een grote ruimte met wastafels waar iedereen of haar haar doet of tandenpoetst, niemand gaat daar in haar blootje staan. Voor het douchen betaal je 20p. Muntje in de gleuf en het warme water stroomt precies 4,5 minuut. Je kunt beter 's avonds ldan 's morgens douchen, want dan staat er zo een moeder of wat met drie kindjes voor je.

Kortom: je leert hier geduldig zijn en je waardeert je douche thuis beter dan ooit

Geen opmerkingen: