zaterdag 24 februari 2018

Saigon

Om mijn herwonnen gezondheid te vieren ga ik met J. eten bij Vietnamees restaurant Saigon. Dat is heel lekker en leuk eten. Je eet hele dunne mihoen met lekker gekruid vlees en groente en verse kruiden in een heel dun rijstvelletje dat je aan tafel nat maakt, waar je de ingrediënten strak in rolt en dan uit de hand eet. We zijn er eerder geweest, het is leuk.

Het restaurant is in de Voorstraat. Omdat ik met de bus ga loop ik van het Vredenburg naar de Voorstraat langs krankzinnig veel restaurants. En allemaal zitten ze vol. Het zijn er zoveel dat je niet eens gaat bedenken dat je een andere gaat proberen. Wat een hysterisch overdadige wereld leven wij in. Hier te Zuilen hebben we een stuk of drie restaurants. Dat is dan weer wat weinig keus.

Het is erg leuk om af en toe lopend de binnenstad in te gaan en ergens te gaan eten. Het Duitse restaurant Kartoffel verhuisd naar de werfkelder twee weken geleden was qua eten minder geslaagd, maar wel weer erg leuk om gezien te hebben. Steeds weer een significant stukje stad en een nieuwe Utrecht-herinnering erbij. 

Geen opmerkingen: