donderdag 9 juni 2022

Muteren naar hooiland

En hoe druk je het dan weer kan hebben. De ochtend rijd ik de Buurt Taxi. Dan heb ik een afspraak met de Wijkopzichter Groen in en over het vergraste Bloemenlint. We besluiten dat ze twee derde van voorheen het bloemenlint laten 'muteren’ tot ‘hooiland'. Dat betekent dat ze het maar een beetje in het wilde weg laten groeien en twee keer per jaar afmaaien. Van dik hout.

Een stukje gaan we proberen een beetje te verbeteren, net naast de moestuinbakken, maar daar moet ik dan zelf geld voor aanvragen bij het Initiatievenfonds. Evenals voor nieuwe moestuinbakken voor degene die bijna in elkaar storten. Nou vooruit dan. 

Dan heb ik de  maandelijkse vergadering van de werkgroep Communicatie van het grote Park. Er is een kwestie aan de hand met een meneer die ik leuk geïnterviewd heb, en de ambtenaar communicatie met wie ik nauw samenwerk heeft daar eigenhandig het een en ander in gekuist. Zonder dat met hem kort te sluiten. En toen stond het stuk ineens groot in de Nieuwsbrief. En nu is hij woedend op mij. 

Koken. (Zalm met pesto uit de oven). Mmm. En mooi. 

Naar Koor. Er is een nieuw aspirant-lid en die vindt  alles héél moeilijk. Veel zingen en lachen. En dan snel naar huis voor net nog een staartje voetbal: Nederland Wales. Pff.

Geen opmerkingen: