zaterdag 4 juni 2022

Familietreffen

De jaarlijkse grootfamiliedag, traditioneel op de eerste zaterdag van juni, is ook dit jaar niet doorgegaan, maar op de valreep hebben we toch een klein Familietreffen met tweederde van de Geschwister. 

We starten in de volkstuin, want iedereen is natuurlijk nieuwsgierig, en lopen naar de Kleine Plas van de Maarsseveense Plassen en dan naar Fort Maarsseveen. De zon straalt, we lopen door schitterende groengebieden en doen onderweg wel drie terrassen aan: Fort Maarsseveen, Bistro Belle in Oud Zuilen en Fort aan de Klop aan de Vecht bij ons. Bij de Forten zijn hedendaagse feestjes met uitbundige jongeren aan de gang, op de eerste plek is het een event met corpsballen en meisjes in te sexy satijnen jurpjes, die ook een workshop mondharmonica spelen gaan volgen. En bij Fort aan de Klop hebben ze een mix van keukens en doelgroepen en bestelwijzen (menukaart en bestellen via QR-code op de telefoon). Je moet het eten ook nog zelf ophalen in diverse shifts van verschillende afhaalpunten op het terrein. Het levert wat ergernis op, maar ook veel hilariteit.

Al met al lig ik nu met een intens tevreden gevoel op de bank na te sudderen. Zo leuk dat we dit gedaan hebben, zo leuk als we zijn met zijn allen, zo leuk als we wonen, al die dingen op fietsafstand van elkaar en voor mij op loopafstand van huis. 

Misschien moet dat Fort Maarsseveen maar de locatie van de Familiedag 2023 worden.

Geen opmerkingen: