vrijdag 3 juni 2022

Naar Moerkapelle

Het wordt steeds echter. Deze week ben ik op zoek gegaan naar de Norden klaptafel. Berkenhout. Van Ikea. Hij is heel populair op Marktplaats. Heel handig voor kleinbehuisde mensen. Als je biedt word je heel snel overboden. Je moet wel goed opletten in welke plaats iets wordt aangeboden want het ritje er naar toe komt bij de prijs op. In Zeeuws Vlaanderen loopt het niet zo hard als in Amsterdam en Utrecht. 

Bij Marktplaats moet je als verkoper en klant in hun systeem communiceren, dus je ziet de berichten niet altijd meteen. En voor je het weet vis je achter het net. Maar met een mevrouw uit Waddinxveen (waar ligt Waddinxveen?) word ik het eens. De tafel staat in een loods in Moerkapelle (waar ligt Moerkapelle?) De mevrouw die me de tafel verkoopt heeft er zelfs twéé. Ze heeft net een migraine-aanval en kan haast geen tikkie schrijven. Blij dat ze toch gekomen is.

Terwijl ik over het compex loop met een rammelende kar en de tafel erop zegt een van Chinese zusters: kan die tafel wel tegen de regen? Hij is voor bínnen, zeg ik. Is-ie niet veel te groot? Nee toch? Het huisje is 3,5 bij 5m. Het tafeltje 80x80cm als het aan één kant is ingeklapt. Het past juist heel goed. De ruimte wordt er juist groter van.

Dan ga ik eens lekker IN het huisje zitten. En denk ik: er mag wel een bed bij. Daar op dat nieuwe vloerdeel. Dan hoeft dat ook niet geschilderd.

Geen opmerkingen: