zaterdag 6 januari 2024

Nieuwe rijtjesfoto

We nuttigen eerst koffie met appeltaart en doen dan een rondje Amsterdamse Bos zuidzijde. En dit alles ter ere van Mutti’s 100e geboortedag. We zijn met vijf zussen en één zwager. Een hardloper die voor de triatlon traint vragen we een rijtjesfoto te maken. Hij baalt als een stekker, maar hij doet het toch. Morgen gaat de zon schijnen, maar het is toch een mooie wandeling. Na afloop neemt iedereen lekker twéé kroketten.

Als gezusters tellen we nu 64-71 jaren. We zijn alle vijf nog behoorlijk actief en levendig in de wereld, iedereen op hare wijs. De meest actieve is Zus4 die helemaal uit MeckPom is overgekomen om erbij te zijn en die bij mij logeert. Vrijdag deden we shoppen in de Utrechtse binnenstad. Vestje. Schoenen. Hema. Dunschiller. Trekzalf. Dingen die ze in Duitsland niet verkopen. 

Na de wandeling die rond 15u wel klaar is wil ze nog wel in Utrecht naar een concert ofzo. Nee, zeg ik, sorry, maar ik moet weer op de bank. Dan rijdt ze terug naar MeckPom. Waar het al sneeuwt. Oost west thuis best.

Geen opmerkingen: