zaterdag 26 januari 2013

Anna en Frieda

In een bovenzaaltje van Kasteel Groeneveld te Baarn vieren we van 11 tot 16 het 40-jarig bruiloftsfeest. Wat is dat leuk! Het is wel een erge traditie, al die 'n beetje knullige stukjes, dagvullend, maar het is zó lief en als je je ermee verzoent is het in een woord geweldig. En iedereen doet t uit liefde voor het bruidspaar. 

Ons hoogtepunt is de familieband Abba, vanwege de grote Zwedenliefde van Zus&Zwager1. Met Jongste Nichtje en Aangetrouwde Nichtje als Anna en Frieda. Bobby is Björn, Neef Kwik is Benny. Het is mooi.

Het is een beetje donker in de ruimte waar het feest is, daardoor zijn de foto's niet scherp. Ze zingen 'Hilversum' op de wijs van 'Waterloo'.




Niet om het een of ander, maar toch nog een educatief tintje aan deze blog:
1-jarig huwelijk: katoenen bruiloft;  2-jarig huwelijk: lederen bruiloft; 5-jarig huwelijk: houten bruiloft; 10-jarig huwelijk: tinnen bruiloft; 12,5-jarig huwelijk: koperen bruiloft;15-jarig huwelijk: kristallen bruiloft; 20-jarig huwelijk: porseleinen bruiloft, 25-jarig huwelijk: zilveren bruiloft; 30-jarig huwelijk: parel bruiloft; 35-jarig huwelijk: robijnen bruiloft; 40-jarig huwelijk: smaragden bruiloft; 45-jarig huwelijk: saffieren bruiloft; 50-jarig huwelijk: gouden bruiloft; 60-jarig huwelijk: diamanten bruiloft; 65-jarig huwelijk: briljanten bruiloft; 70-jarig huwelijk: platina bruiloft; 75-jarig huwelijk: albasten bruiloft; 80-jarig huwelijk: eiken bruiloft

Geen opmerkingen: