vrijdag 11 januari 2013

Leid mij niet in verzoeking

En dan hebben we om 16 uur de Opening van het Seizoen in de OBA en vanaf 17 uur de borrel met de youngsters in café Schreierstoren. 

Allemaal mensen die het al dan niet leuk vinden elkaar te zien, maar het is the place to be. Die een glaasje bubbels nemen en dan een glaasje witte wijn. En nog een. En een nootje en een olijfje. 

Daar in de Schreierstoren zijn de vorige jaren mijn goede voornemens gesneuveld. Nu niet, houd ik mijzelf voor, nu houd je vol! Maar natuurlijk is het niet vol te houden, voor niemand, wijn drinken zonder eten. Op het tweede adres aar zijn niet eens nootjes en olijfjes. Vinnie laat ten langen lest maar een schaal bittergarnituur aanrukken. En nog een. Op Facebook lees ik dat hij een fijne borrel gehad heeft en dat we - ik denk dat dat ten tijde van de bittergarnituur was - nog met zijn vijftienen waren.

Ik zoek er een jong ding om volgende week om mee te pronken op het nieuwe Vrouwennetwerk. Die mag zichzelf in twee minuten presenteren aan de rijpere meer gevestigde collegae. En zie, ik vind er een, die heel graag wil!

Is dit werk? Ja dit is werk.

Geen opmerkingen: