donderdag 17 januari 2013

De Dames

We hebben weer Vrouwennetwerk bij Merkelbach en ik ga er steeds meer van genieten. Vandaag is de eerste Algemene Ledenvergadering en het Bestuur heeft er echt werk van gemaakt. Bij alle vraagstukken wordt het Reglement aangehaald. Men moet er af en toe wel een beetje van giechelen. Maar met alle respect. Het gaat over het uitnodigen van Nieuwe Leden. Wie wel en wie niet en waarom dan. Het bestuur kiest. Een van mijn voordrachten mag ook lid worden.

Het tweede deel van het programma is voor de Youngsters. Alle leden hebben een 'jong ding' meegebracht die een paar minuten spreektijd krijgt. Dat is me toch leuk! Energieke zelfbewuste ambitieuze ideeënrijke jonge personages die het een hele eer vinden bij ons te zijn. Mijn protegé doet het heel goed. ik ben trots op haar. De levens- en werkervaren Genootschapsleden krijgen helemaal pep van de Youngsters. Echt leuk!

Er is sprake van een excursie naar Berlijn waar nu negen dames voor ingetekend hebben. Het gaat door als er tien meegaan. Ze zeggen: Lucie Theodora, het hangt nu op jou. 

Het dieet van mij: dat lukt niet helemaal... Zoals ik al zei: het komt door het WERK!

Geen opmerkingen: