vrijdag 4 september 2015

Barst

Nog wat klein leed. Ik weet niet of u het zich herinnert, maar ik wel. Van het voorjaar viel ik en met mij mijn telefoon en die was toen stuk. Dat klinkt vrij saai, maar wie ok telefoonverslaafd is weet: dat is nogal stresserend. Heel wat van de communicatie gaat via de app en Facebook. Mijn vriendinnen, familie en collega's zijn gewend dat ik snel reageer. Op advies van Vinnie snelde ik toen naar de firma Teleworld in de Kinkerstraat, Amsterdam-West, die het in een half uur repareerden.

Sindsdien hapert echter het touchscreen. Dat is vervelend, maar het was niet erg genoeg om tot de aankoop van een iPhone 6 over te stappen. Ons bint zunig. Bobby had in Engeland ontdekt dat als je met de iPhone tegen je dij sloeg dat hij het in 80% van de gevallen wel weer even deed.

Gisteren in het vuur van het avondje uit wilde ik de vriendin van Bobby's collega, die ik erg leuk vond, mijn puffin-tekening op de telefoon laten zien, maar toen haperde hij weer zo. In plaats van op mijn dij sloeg ik ermee op tafel. Dat was de wijn, zullen we maar denken. U begrijpt het al: het touchscreen is wéér gebarsten.

Op de Amsterdamsestraatweg heb ik nu een Utrechtse versie van Teleworld gevonden. Hoop ik. Door de stromende regen heb ik daar mijn iPhone naartoe gebracht. 

Geen opmerkingen: